SUOMENKIELINEN
LAJIN PERUSTEOS
KAIKENTASOISILLE HARRASTAJILLE!

Frisbeegolfoppaassa esitellään helppotajuisesti niin perustekniikat kuin erikoisheitotkin, selitetään erilaisten kiekkojen erot sekä kerrotaan tärkeimmät säännöt. Niille, jotka haluavat kehittyä lajissa pidemmälle, kirjassa on harjoitteluvinkkejä sekä ammattilaisen neuvoja kilpapelaamiseen.

OPI PERUSASIAT, PARANNA PELIÄSI,
KEHITY KILPAILIJANA!

Frisbeegolfkirja sopii kaikille lajia harrastaville. Vasta-alkaja saa hyvät perustiedot erilaisista heittotekniikoista ja oppii välttämään pahimmat sudenkuopat. Lajia jo harrastava voi löytää juuri sen puuttuvan palasen, jolla oma peli nousee seuraavalle tasolle ja kokenutkin pelaaja voi hyötyä kilpapelaajille suunnatusta osuudesta, jossa käsitellään mm. pelisuunnitelman tekemistä sekä epäonnistumisten käsittelyä.

Oppia huippupelaajalta

Teknisenä asiantuntijana toimii Suomen kärkipelaajiin lukeutuva Juho Rantalaiho.

Laadukas kuvitus

Heittotekniikat on esitetty runsain ja korkealuokkaisin valokuvin.

Kattava perusteos

Kirja tarjoaa tietoa frisbeegolfista mahdollisimman kattavasti.

OPPIA HUIPPUPELAAJALTA

Kirjan teknisenä asiantuntijana toimiva Juho Rantalaiho on tunnettu kilpapelaaja, joka on frisbeegolfin lisäksi pelannut SM-tasolla myös ultimatea ja heittänyt pituusheiton Suomen ennätyksen. Rantalaiho on myös arvostettu frisbeegolfratojen suunnittelija.

LAADUKAS KUVITUS

Frisbeegolfkirja sisältää pitkälti toistasataa laadukasta värikuvaa, joiden avulla mm. erilaiset heittotekniikat ja harjoitukset on helppo oppia. Kirjassa on myös kuvia useilta frisbeegolfradoilta ympäri Suomea.

KATTAVA PERUSTEOS

Kirjan tarkoituksena on kertoa frisbeegolfista monipuolisesti. Teoksessa esitellään lajin historiaa, annetaan tietoa välineistä, opetetaan sekä perustekniikat että erikoisheitot, kerrotaan säännöt sekä annetaan vinkkejä niin harjoitteluun kuin kilpapelaamiseenkin.

VASTAUKSIA KYSYMYKSIIN

Frisbeegolfkirjasta löydät vastauksia lukuisiin niin aloittelevaa kuin jo jonkin aikaa pelannuttakin harrastajaa askarruttaviin kysymyksiin. Esimerkiksi näihin:

Millaiset kiekot sopivat aloittelijalle?

Erilaisia kiekkoja on tarjolla sadoittain, mutta mitkä niistä sopivat harrastuksen juuri aloittaneelle, ja mitkä taas edistyneemmälle pelaajalle?

Miten saan kiekon lentämään suoraan?

Frisbeegolf on hauskaa, mutta kiekko tuntuu jatkuvasti kaartavan vasemmalle. Miten sen saisi lentämään suoraan?

Miten kämmenpuolelta heitetään?

Joka radalla tulee tilanteita, joissa kiekko pitäisi saada kaartamaan toiseen suuntaan kuin mihin se luontaisesti kaartaa. Opettelemalla kämmenheiton olet aina tilanteen herra.

Miten muovilaadut eroavat toisistaan?

Samasta kiekosta voi olla viisikin erilaista versiota. Miten ne eroavat toisistaan ja mitä vaikutuksia muovilaadulla on kiekon ominaisuuksiin?

Miten kannattaisi harjoitella?

Jos lajissa haluaa kehittyä, sitä pitää pelaamisen lisäksi myös treenata. Millaisilla harjoitusmenetelmillä voisi parantaa puttia tai oppia heittämään pidemmälle?

Miten valmistaudun kilpailuihin?

Jossain vaiheessa voi tulla halu mittauttaa oma tasonsa muihin nähden ja osallistua kilpailuihin, vaikka vain viikkokisoihin. Mitä kannattaisi ottaa huomioon ennen kisaa, sen aikana ja sen jälkeen?

OSTA NYT

Frisbeegolf on hauskaa ensimmäisestä heitosta lähtien, mutta vielä enemmän lajista saa irti, kun opettelee oikeat tekniikat, hallitsee välineet ja tuntee säännöt. Hanki fribakirja ja ota iso harppaus eteenpäin!

Frisbeegolfkirjan voit tilata joko suoraan kustantajalta tai alla listatuilta jälleenmyyjiltämme!

InnovaStore
Frisbeepoint
Powergrip
DG Store
Kansallinen Kirjakauppa
Booky
Adlibris
Info.fi
CDON
Suomalainen Kirjakauppa
Prisma
Suuri Suomalainen Kirjakerho

ARVOSTELUJA

“ ”

"Varsin selkeä ja kattava kirja frisbeegolfista!"
Pasi Koivu, kaksinkertainen Suomen mestari

"Ohjeet ovat selkeästi asiantuntevilta henkilöiltä ja ne on esitetty ammattimaisella tavalla. Runsaat ja selkeät havainnekuvat ovat laadukkaita ja herättävät kirjan antamat opetukset henkiin."
FrisbeeGolf-Addiktit

On hienoa, että tällainen kirja on tehty suomeksi. Se avaa varmasti uusia ovia niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin.
MultiNukeProductions

Parasta tässä opaskirjassa on se, että sen pariin voi palata aina uudelleen. Tämän kirjan voi lukea miellyttävänä kokonaisuutena etukannesta takakanteen, mutta sen pariin voi palata tarpeen tullen uudestaan, vahvistaakseen taas jotakin osa-aluetta pelissään.
FrisbeeGolf-Addiktit

Suomalaisen frisbeegolfin raamattu. Tämä kirja pitäisi löytyä jokaisen tosipelaajan hyllystä tai ainakin olla kertaalleen luettuna. Joka kerta kun palaan kirjan pariin, tajuan jotain uutta unohdettua omasta pelistäni.
Ville Uurainen, frisbeegolfkouluttaja

FRIBAKIRJA SOSIAALISESSA MEDIASSA

Frisbeegolfkirjan löydät myös Facebookista, Pinterestistä ja Twitteristä. Käy tykkäämässä sivustamme, vilkaise kuviamme ja seuraa twiittejämme. Tarjolla ajankohtaisia päivityksiä frisbeegolfin maailmasta.

TEKIJÄT

Frisbeegolfkirjan tekijöillä on mittava kokemus erilaisista frisbeelajeista.

Kari Toivonen

Kirjan tekstistä ja kieliasusta vastaa turkulainen copywriter ja radiomainostuottaja Kari Toivonen, jolla on pitkä historia frisbeen parissa. Frisbeegolfiin hän tutustui ensimmäisen kerran jo vuonna 1986, vaikka aktiivinen harrastaminen alkoikin vasta vuonna 2005. Kari Toivonen on kirjoittanut frisbeegolfista lukuisia artikkeleja sekä tuottanut muuta sisältöä sekä verkkoon että erilaisiin julkaisuihin.

Juho Rantalaiho

Juho Rantalaiho on turkulainen ultimaten (vuodesta 1999) ja frisbeegolfin (vuodesta 2001) kilpapelaaja, joka kuuluu Euroopan huippuihin molemmissa lajeissa. Hänen meriitteihinsä kuuluvat mm. frisbeenheiton yleismestaruus 2006, ura ultimaten maajoukkueessa, frisbeegolfin SM-hopea 2009 sekä useat USDGC-kisaedustukset. Pituusheiton Suomen ennätys on myös hänen nimissään. Rantalaiho on myös arvostettu frisbeegolfratojen suunnittelija.

Vedu Kettunen

Kokenut ja palkittu AD Veli-Matti ”Vedu” Kettunen on taittanut frisbeegolfkirjan, ottanut merkittävän osan teoksen valokuvista ja vastaa sen visuaalisesta ilmeestä. Myös Vedu on harrastanut frisbeelajeja kaukaa historian hämärästä ja frisbeegolfiakin jo vuodesta 2005.